Long Love: Experimentati controlul ejacularii si spuneti adio ejacularii precoce.
map of GH site Drops Long Love Pilule Long Love Gel Long Love Comanda Acum!
home pilule picaturi gel marturii clienti intrebari home
 

Intrebari LONG LOVE

 

Ce tip de produse sunt cele din gama Long Love?

Pilulele Long Love reprezinta un supliment alimentar pe baza de plante ce va ajuta in rezolvarea problemelor de ejaculare precoce . Elimina ejacularea precoce! Functioneaza in mod eficient si dupa administrarea acestuia problemele sexuale vor fi de domeniul trecutului.

Gelul Long Love este un produs care se aplica pe penis cu 15-30 de minute inainte de contactul sexual, cu scopul de a desensibiliza penisul, si a intarzia momentul ejacularii .

Picaturile Long Love sunt tot un supliment alimentar pe baza de plante special conceput pentru controlul ejacularii precoce , in special cu administrare inainte de contactul sexual.

 

Poate folosi oricine acest produse?

Aceste produs pot fi utilizate de orice barbat cu probleme de ejaculare precoce sau altfel de probleme sexuale. Acesta ofera mai mult control asupra propriei persoane in timpul actului sexual.

In cat timp voi vedea rezultate daca voi folosi produse din gama Long Love impotriva ejacularii precoce?

Pilulele Long Love sunt gandite pentru a fi administrate sub forma de tratament pentru ejaculare precoce , adica ar trebui luata o capsula dimineata si una seara, in principiu la aceleasi ore in fiecare zi, spre exemplu, 9 dimineata, 9 seara. Pilulele Long Love au fost concepute pentru a fi administrate ca tratament pentru ejaculare precoce , iar o cutie ajunge in acest fel pentru o luna de zile, avand 60 de capsule pentru controlul ejacularii precoce in interior. Folosite ca tratament pentru ejaculare precoce, efectele pozitive vor incepe sa se vada inca din prima saptamana de folosire. Ele pot fi luate si ca solutie de moment impotriva ejacularii precoce, adica doar 2 pilule inainte de contactul sexual pentru un control mai bun al ejacularii , dar recomandarea noastra este sa folositi pilulele Long Love pentru prevenirea ejacularii precoce ca tratament.

Gelul Long Love este un produs care se aplica extern, la nivelul capului penisului, in special la nivelul atei penisului, aceasta fiind zona cea mai sensibila a penisului, cu 15-30 de minute inainte de contactul sexual. Scopul crearii acestui produs este de a desensibiliza capul penisului si a putea rezista mai mult pana sa va dati drumul in cadrul actului sexual.

Practic, ceea ce aveti de facut, este sa decalotati penisul, sa aplicati cateva picaturi de gel la nivelului frenului penisului si veti gata de acte sexuale prelungite. Daca aveti parte si de contact sexual oral, va recomandam sa lasati macar 10 minute produsul sa actioneze, apoi sa spalati penisul, pentru ca partenera dumneavoastra sa nu stie nimic de micul dumneavoastra secret pentru ejaculare precoce .

Rezultatele de la folosirea acestui produs impotriva ejacularii precoce sunt imediate si de moment.

 

Picaturile Long Love sunt pentru barbatii cu o viata sexuala activa cu mai multe partenere sexuale intr-o saptamana. Acest produs poate fi luat doar la nevoie, adica cu 30 de minute inainte de contactul sexual, dar macar de 3-4 ori pe saptamana. Tot ce aveti de facut este sa luati cate o lingurita de Long Love picaturi inainte de contactul sexual.

Pentru performante sexuale deosebite, recomandam folosirea produsului sub forma de tratament pentru ejaculare precoce , adica cate o lingurita de doua ori pe zi, cand stiti ca urmeaza o saptamana de foc.

Rezultatele la acest produs se vor vedea dupa primele cateva utilizari ale produsului.

 

Cat de sigure sunt produsele din gama Long Love pentru intarzierea ejacularii?

Fiind complet realizat din ingrediente naturale, reprezinta o formula complet sigura. A fost realizat cu atentie maxima la fiecare detaliu. Plantele sunt cunoscute, unele fiind descoperite recent dupa indelungi cercetari, altele fiind recunoscute de multe secole. Ne-am asigurat ca standardele internationale stricte sunt urmate in dezvoltarea acestui produs.

Cum se administreaza produsele din Gama Long Love pentru controlul ejacularii precoce?

Doua capsule pe zi, una dimineata, una seara, cu un pahar de apa, in cazul capsulelor.

Picaturile se administreaza intr-o lingurita, de doua ori pe zi.

Gelul se aplica pe penis cu 30 de minute inainte de contactul sexual si se maseaza pana intra in totalitate in piele.

In cat timp primesc coletul?

Depinde prin ce doriti sa facem livrarea. Puteti sa primiti coletul in 24 de ore prin curier rapid, in orice loc din tara, cu taxa fixa de 20 de lei, sau in 72 de ore prin Posta Romana, cu taxe fixe de 10 lei.

Care sunt ingredientele?

Butea superba, Humulus, Leonorus cardiacaL, Origanum vulgare L, Calendula, Hypericum perforatum, Melissa officinalis L, Mentha Piperita, Valeriana Officinalis, Nuphar lutea, Nymphaea alba, Menyanthes trifoliata, Glycyrrhiza glabra, Cymbopogon, Trigonella foenum-graecum, Tribulus terrestris, Barbarea vulgaris, Ashwaganda, Dioscorea villosa, Cardamom, Ginger, Crocus sativus, Archangelica officinalis, Achillea millefolium, Rosa canina, Epidemium, Sideritis scardica, Onopordum acanthium

Sunt efecte negative?

Nu exista nici un fel de efecte negative. Fiind realizat exclusiv din ingrediente naturale, Gama Long Love pentru intarzierea ejacularii este formata din produse naturale sigure si nu necesita prescriptie medicala.

 

 

 

 

 

Pastile long love

94,9 Ron


Gel Long Love

49,9 Ron


Drops Long Love

59,9 Ron

COMANDATI LONG LOVE SI BENEFICIATI DE TOATE AVANTEJELE OFERITE! MAI MULT DECAT VISATI!
Order Now!

Copyright © 2011-2013 LongLove.ro . Toate drepturile rezervate.ANPC