Long Love: Experimentati controlul ejacularii si spuneti adio ejacularii precoce.
map of GH site Drops Long Love Pilule Long Love Gel Long Love Comanda Acum!
home pilule picaturi gel marturii clienti intrebari home
 

Long Love Gel

Este un produs 100 % natural, special creat pentru a intarzia ejacularea si intari erectia doar printr-o simpla aplicare. Dupa 10-15 minute de masaj veti incepe deja sa observati imbunatatirea circulatiei sanguine precum si scaderea sensibilitatii penisului.

Ingredientele esentiale continute au rolul de a controla ejacularea precoce . Obiectivul principal al utilizarii Gelului LONG LOVE este de a imbunatati viata sexuala in totalitate.

Alegeti LONG LOVE GEL si veti avea pastide de sex mai lungi si mai placute!

Gelul Long Love se aplica direct pe capul penisului, avand rezultate incredibile. Spre deosebire de alte creme desensibilizatoare pentru intarzierea ejacularii , Long Love gel va prelungeste si durata erectiilor cu mai mult de 60 de minute, fara a va afecta partenera. Rezistati mai mult in timpul actului sexual folosind gelul Long Love!

Long Love gel este un produs ideal pentru barbatii care doresc sa repete partide de sex la intervale scurte de timp si sa ejaculeze atunci cand doresc.

Intructiuni de utilizare: gelul Long Love se aplica inainte cu 45 de minute de inceperea actului sexual. Puneti putin gel pe capul penisului, dupa care masati usor pana acesta intra in totalitate in piele. Efectul dureaza mai mult de 12 ore si nu dispare dupa ce faceti dus.

 

3 pasi simpli:

Pasul 1: aplicati gelul Long Love pe capul penisului

Pasul 2: Masati usor capul penisului pana gelul intra in piele

Pasul 3: Asteptati cel putin 45 de minute pana sa incepeti o partida sexuala de vis

 

Gelul Long Love va ofera aproximativ 45 – 60 de minute de placere sexuala intensa si o intarziere a ejacularii.

Ejacularea precoce reprezinta o problema prezenta la 70% din populatia masculina de pe pamant. Adevarata problema a barbatilor este insa faptul ca, in ciuda prezentei ejacularii precoce, nu iau nici un fel de masura pentru a o controla. Fara a trata ejacularea precoce , barbatii isi pierd increderea si cauta diverse motive pentru a nu face sex.

Dupa o perioada de timp, nivelul increderii scade pana la punctul unde se ajunge la impotenta.Ejacularea precoce reprezinta unul dintre motivele pentru care barbatii tineri sufera de impotenta. Deoarece barbatilor le este greu sa recunoasca faptul ca se confrunta cu aceasta problema, de multe ori nu constientizeaza cat de grava este. Gelul Long Love este un produs care si-a dovedit eficienta in intreaga lume.

Long Love gel se prezinta sub forma de tub. Poate fi aplicat direct pe capul penisului cu 45 de minute inaintea actului sexual, fara ca cineva sa stie.

Long Love gel nu garanteaza doar intarzierea ejacularii , dar va si mentine o erectie constanta pe toata perioada actului sexual. O data ce veti incerca gelul Long Love, rezultatele va vor convinge ca nu ati mai experimentat niciodata un act sexual asemanator, intarziindu-va ejacularea cu pana la 2 ore. Utilizand gelul Long Love, ejacularea precoce va lua sfarsit, singura intrebare pe care o sa vi-o puneti este „de ce intarzie atat de mult”.

Pasul 1: aplicati gelul Long love pe capul penisului

Pasul 2: Masati usor capul penisului pana gelul intra in piele si asteptati 45 de minute

Pasul 3: Acum puteti incepe o partida de vis

Gelul Long Love reduce sensibilitatea penisului si va ofera posibilitatea de a rezista mai mult, fara sa va temeti de ejacularea precoce . Nu conteaza nivelul ejacularii precoce atata timp cat gelul Long Love lucreaza pentru dumneavoastra. Asteptand 45 de minute dupa aplicarea gelului Long Love , acesta va lucra definitiv pentru dumneavoastra.

Puteti sa faceti si dus, gelul Long Love va actiona negresit, fara sa va faceti griji.

Long love gel

1 cutie- 49,9 lei

Pachet Long Love Plus - contine pastile Long Love si Long Love Drops

1 pachet- 149,9 lei

2 pachete- 289,9 lei

3 pachete- 419,9 lei

Pachet Long Love Complet - contine pastile Long Love, Long Love Drops si Long Love Gel

1 pachet- 189,9 lei

2 pachete- 369,9 lei

3 pachete- 539,9 lei

 

 

 

Pastile long love

94,9 Ron


Gel Long Love

49,9 Ron


Drops Long Love

59,9 Ron

COMANDATI LONG LOVE SI BENEFICIATI DE TOATE AVANTEJELE OFERITE! MAI MULT DECAT VISATI!
Order Now!

Copyright © 2011-2013 LongLove.ro . Toate drepturile rezervate.ANPC